- Autor: diblikova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 100.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jahody | 500 |
Kypřící prášek do pečiva | 12 |
Mouka bezlepková | 160 |
Olej olivový | 100 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 100 |
Vejce celá průměr | 110 |
Tvaroh odtučněný průměr | 500 |
Energetická hodnota celkem: 10709 kJ
Bílkoviny (g): 93,
Tuky (g): 118,
Sacharidy (g): 282,
SAFA (g): 56,
Cukry (g): 152,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 107 kJ
Bílkoviny (g): 0.9, Tuky (g): 1.2, Sacharidy (g): 2.8, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
500 g nízkotučného tvarohu, 100 g cukru, 2 vejce umícháme, přidáme 160 g mouky Jizerky, 100 ml oleje a 1 prášek do pečiva, umícháme, dáme do formy, pokryjeme jahodami a pečeme 40 minut na 160 - 180
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.